Македонскиот политичар и инфлуенсерката (виц)

Македонски политичар се оженил со инфлуенсерка. Сите мислеле дека детето од вакви родители ќе биде идниот премиер заради особините што ќе ги наследи – таткото краде, мајката ја мрзи да работи.
По една година им се родило дете ама не испаднало по планот. Сака да краде, ама го мрзи.

  • Zemits machine напиша:

    Your place is valueble for me. Thanks!?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *