Македонскиот пратеник и 100-те евра (виц)

Случаен минувач среќава пратеник на улица:
– Господине, имате ли да ми раситните 100 евра?
Пратеникот го погледнува со чудење:
– Чекај, чекај, што? Има ли и поситни пари од 100 евра?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *