Малиот Андреј од Кавадарци е поголем Македонец од сите наши политичари! Честит празник Македонци!

Уживајте во изведбата на една од најубавите патриотски македонски песни „Заветна“ на Ангел Димитров и групата Чардак.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.