Малиот „Мајкл Џордан“ за малку ќе си ја исполнеше желбата, ама му недостасува малку техника…

Уште еден доказ дека не е сѐ до големината.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.