Малиот Пеце бил слаб по географија (виц)

Наставничката ги викнала родителите на малиот Пеце на разговор:
– Вашиот син е многу слаб по географија. Не ги знае знамињата ниту на една држава.
Таткото:
– Ние намерно така му ги кажуваме, за еден ден да може да работи во министерството за надворешни.

  • Atila напиша:

    Што Пеце не ги знае знамињата, Љумези не ги знае ни државите освен Швицарска и Немачка.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.