Малку како да пречат куќиве, бандериве и целото маало, па ќе ги поместам, што ако…

Лошото е што ако еднаш влезеш во ваков теснец, нема назад…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *