Малку утринска гимнастика, да потрчаме и да поскокаме по некоја зградичка…

Ова се луѓе на кои адреналинот им го одредува животот, во вистинска смисла.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!