„Малку“ заглавија па верниот пријател обидувајќи се да помогне добро „го јадеше“

Добро е брат се потруди, а сега не влегувај ни во автомобилот веќе сам ќе си одам.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.