„Мамо видии уловив тврда плава медуза!“ – На мамичка изгледа ѝ испаднало нешто во водата, но како да му објасни сега на радосниот син?

Ајде сине да ја вратиме во морето, да не умре…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *