Манекенка раскажува зошто влегла во индустријата на филмови за возрасни

Манекенката од Башкир под псевдонимот Соња Блејз веќе пет месеци е во порно индустријата и го формираше своето мислење за индустријата. Овие мисли ги сподели со авторот на „Тој човек со порно зависност“, кој објави интервју со Соња. На прашањето зошто сѐ повеќе модели заминуваат во индустријата за возрасни, девојката одговори директно.

„Мислам дека ова е социјален лифт. Односно, веднаш се наоѓате во секуларно општество, имате контакти со разни интересни луѓе со кои можете да одите далеку. Потоа можете, на пример, да започнете бизнис. Оваа индустрија не е засекогаш “, вели Соња Блез …

Девојчето забележа дека меѓу нејзините нови колеги има многу паметни и талентирани луѓе со неколку високо образование. Тие често се успешни луѓе со нормална работа, семејство и деца. Едноставно, порното станува еден вид хоби за нив, што помага да се воспостават корисни врски.

Во оваа професија, Соња не следи големи цели. Девојката само сака да прави порно и да запознава нови луѓе, а добрите хонорари само ја прават ситуацијата подобра. Моделот смета дека нејзинто решение е еден вид експеримент, што е интересно да се набудува. Соња призна дека ќе ја напушти кариерата штом ќе се измори од тоа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.