Машина за точено пиво, каква што секој ќе посака да има дома за дочекот на Новата 2023 Година

Среќна, весела и безгрижна нова година ви посакува екипата на Мотика.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *