Машините на Јосеф: Саксии врз глава и човечка „автоперална” за лесно будење наутро

Човекот си измислил цела машинерија за да се разбуди сабајле, а сето тоа вклучува и експерименти опасни по живот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *