Машка снаодливост (виц)

Перо ѝ се јајвува на жена си:
– Жено, да знаеш дека денес после работа на ручек го поканив шефот.
Доаѓа ручек време, жената спремила се, но Перо си доаѓа сам.
– Каде ти е шефот? Зошто не дојде?
– Сакам да знаеш дека и јас сакам барем еднаш да не јадам манџа од вчера.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.