Мажот ѝ рече на жената ако може да се качи во џипот тогаш може да го вози

Ама тој заборави дека кога жена ќе науми нешто тоа и ќе се оствари.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *