Мажот има мака со пијаната жена

„Ме изеде туѓата срамота“ е благо да се каже за оваа ситуација. Жената штотуку ги потпиша документите за развод, а тешко дека и детето ќе остане кај неа.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.