Мажот, жената и тројцата војници на терасата (виц)

Маж се враќа од службено патување и наоѓа тројца војници на терасата, кои се обидуваат нешто да откријат со двоглед. На сите прашања жена му само крева рамења, па тој ги прашува нив:
– Што барате вие тројцата на мојот балкон?
– Не се чудете – му одговара едниот. – Спроведуваме вени вежби и случајно изборот падна на вашиот стан.
– Немајте гајле момци, ишто веќе мене не може да ме зачуди, откако претходната недела двајца геодети ми открија нафта во шолјата од клозетот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.