Мечка се прошета во дворот на луксузен ресторан во Маврово

Прошетка пред спиење.

  • Detrot напиша:

    “Мечка се прошета во дворот на луксузен ресторан во Маврово”
    IMA POGOLEMA MECKA OD VAS MOTIKARI,A?
    SE PROSETA VO “LUKSUZEN” DVOR ILI VO RESTORANOT VNATRE

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.