Мечката се реши дека повеќе нема да чека пари за да си купи автомобил, едноставно ќе си украде

А, вие што живеете на планински места, размислете дали повторно ќе го оставите автомобилот во двор на отворено.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *