Мечките во кинеската зоолошка градина повторно станаа вирални. Овој пат танцуваат со туристите

Во снимката од 9 секунди, црната мечка имитира кинеска туристка во зоолошката градина која го игра трендовскиот „Flower Handshake”.

Танцовиот потег „“Flower Handshake”“ е популарен во Кина и ги вклучува вашите зглобови споени додека вашите раце се движат во кружни движења над вашата глава.

Човекот им сигнализира на мечките да играат, и додека другите две мечки гледаат само бледо на командата, една мечка ја сфати задачата и танцуваше пред гледачите на зоолошката градина во Северна Кина.

Иако многу луѓе беа импресионирани од сложените танцови движења на црната мечка, некои се скептични за тоа што се случи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *