Мексиканците без проблем го минуваат ѕидот за Америка затоа што полицијата е неспособна да прекачи една ограда

„Брат дојдете засилување некој да ме крене, не можам“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *