Мексиканската водителка Анел Родригез ја прави секоја емисија интересна за гледање

Сигурно го качува и вкупниот рејтинг на телевизијата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.