Мексико и сè е можно! Доказ дека не треба да се објаснувате со секоја будала во сообраќај!

Жестока расправија поради сообраќајна незгода заврши трагично. А уште пострашна е ноншалантноста на човекот на крајот…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.