Мх, мх, мх прсти да излижеш! Човекот ќе ви ја покаже добрата страна ако имаш автомобил на струја

Е ова веќе добива подлабоко значење. Ни се допаѓа!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *