Милионерката која се збогати од продавање интимни фотографии призна дека боледува од шизофренија

Микаела Теста (20) од Голд Коуст, Австралија, направи цело богатство продавајќи ги своите интимни фотографии на OnlyFans. Приходот на девојката изнесува околу 162.000 долари месечно. Сепак, девојчето чувало една тајна.

Микаела на својот Инстаграм, каде има 1,2 милиони следбеници, призна дека има ментално нарушување, што довело до долгорочна употреба на нелегални супстанции. Според неа, во тоа време, таа била лошо под влијание на пријатели и момчиња.

„Од 16-та до 19-та година, земав многу наркотици. Имам ментални заболувања што ги добив како резултат на редовна употреба на овие супстанции, на пример, шизофренија“, вели Микаела Теста.

Во февруари, ѕвездата со експлицитна содржина мораше да ги одврати нападите од корисниците кои ја бомбардираа Микаела со коментари за „наоѓање вистинска работа“. На што девојката одговори дека смета дека својата професија е „вистинска“ професија и изјави дека „не секој е создаден за напорна работа“.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.