Мисица остана без титулата поради ова видео на социјалните мрежи

Мис на Папуа Нова Гвинеја беше лишена од титула затоа што скала да покаже што ја релаксира.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.