Младата американска манекенка заблеска на плажата во Тулум, Мексико

23-годишната американска манекенка Дезире Шлотз покажа како се носи плетено бикини на плажа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.