Ммм што убаво, чист воздух. Вака и ние сакаме да шетаме на планина

А девојката доаѓа во пакет?

  • Васе напиша:

    Ова не е шетање, ова е возење!!! Као, ова е спорт? Ма немој бога ти!
    Како возење скутер по Кеј во Скопје (екстремен спорт)!?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *