Моделот Клаудија Романи си направи фотосесија со топка на плажа

39-годишниот американско-италијански модел, Клаудија Романи позираше во духот на спортот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.