Модерните проблеми на полицајците: Кого треба да казнат кога автомобилот е пуштен во автопилот и вози сам?

„Извинете господине ама не можеме да се помрднеме, автомобилот не сака“.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *