Моментот на „брутална среќа“ кога Саудиска Арабија го даде победничкиот гол против Аргентина

Ова е можеби најсреќниот момент во историјата на Саудиска Арабија… потврден со факти!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.