Морнарицата во Австралија ја утна танчерската група, но ние не се жалиме

Новиот поморски брод HMAS Supply е пуштен во употреба во Сиднеј. Чини 2 милијарди австралиски долари и затоа бил подготвен настан со најголеми почести. Само луѓето што ја договориле забавата може да договориле погрешна танчерска група. Сега се крева врева околу облеката и тверкањето на дамите. Ние не се жалиме, топ се!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.