Морничаво уметничко дело од слоеви на стакло

Сајмон Бергер е познат по своите уметнички дела од стакло. Еве уште едно лудо уметничко дело од неговата колекција. Морничаво, а сепак восхитувачки е што е постигнато со слоеви на стакло.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.