Мотика мода лето 2020: Болерото се враќа на голема врата! (15 слики)

После долгиот период на самоизолација, ваквата мода доаѓа некако логично :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.