Мотика родители на годината! Го советуваме детето под итно да прооди и да си отиде

Изгледа овие родители го открија влијанието на некои супстанци зашто друго објаснување за ова нема.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.