Мотика трка на денот: Која од девојките прва ќе ги облече гаќите на другарката?

Плавушата од лево се надмина себе си со логиката 🙂.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.