Мотивација на денот! Детево ветува дека веднаш ќе почне да трча и да ослабе, ама по пат му дојде подобра идеја

Детево сме сите ние што велиме: „од понеделник…“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.