Мотивација плус: Руската ѕвезда од таквите филмови вети дека ќе го усреќи оној кој ќе пронајде вакцина за КОВИД-19

Русинката Лола Тејлор на свој начин се обиде да придонесе за борбата против коронавирус. Ова е видеото во која таа рече дека ќе отиде во кревет со научникот (евентуално тимот научници :)) кој ќе пронајде вакцина против КОВИД-19.

Оваа млада дама и жителка на Москва во моментов е во карантин и сака да излезе од куќата што е можно поскоро. Можеби нејзиниот предлог ќе биде дополнителен стимул за сите научници?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.