Моторџијата залутал во еднонасочна улица со огромна брзина, но ја исправи насоката на движење “од спунт”

Гледајте внимателно бидејќи сѐ се случува во дел од секундата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *