Можеби можеш да им веруваш на пријателите дека нема да те утепаат, ама прво мораш да им го провериш паметот

Ајде ќе речеме дека беше рефлекс во прашање.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *