Мозоци на годината: „Буткај, буткај, ајде, ќе влезе!”

А, ќе си речеш два мозоци мислат повеќе од еден.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *