Мудроста на индијанските племиња (виц)

Некои индијански племиња веруваат дека ако јадеш мечка, ќе бидеш силен и храбар. Ако јадеш пума, ќе бидеш итар и брз.
Мислам дека ние претеруваме со свинското и овчото…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.