Музичката композиција на твојата заспана другарка е неминовен дел од секоја екскурзија

Ние сме од времето кога тие што спијат ги мачкавме со паста за заби.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *