На Балканот често се разбираме со звуци и мимики, па еве неколку што МОРАТЕ да ги знаете ако планирате да живеете на ова парче земја

Ова не е ни јазик, ова е начин на живот… а дечкото кај и да е ќе издаде и речник со овие интернационализми 😀

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.