На брегот на оваа бразилска река има малку повеќе крокодили од очекуваното

Бразилските џунгли се полни со вакви изненадувања, па не е ни чудо што голем дел се неистражени од човекот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!