На дедото баш му се допадна оваа несекојдневна глетка

Очите му испадна…

  • Васе напиша:

    БЕЗ СТАРЦА, НЕМА УДАРЦА (стара босанска поговорка)!
    Или на македонски – Без старец, нема ударец!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *