На девојката ѝ требале неколку години да сфати, но во следнава ќе знае како да ги реши машките

Ова ќе биде нејзина година!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *