На патникот во авионот не му е јасно зошто некој би ставил во авионот ќеса без дно?

Не ни е јасно ни нам, но да се проверат работите пред да се користат не е лоша идеја.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *