На пијаниот патник не му дозволуваат да се качи во авионот, но тој го применува правилото „упорниот добива“

Колку испи?
– Околу три маргарити.

Епа ете доби упорниот, ама нешто друго…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.