На работа ни дојде нова колешка – столар

Сега е јасно зошто сите сите мајстори шетаат со помодрени нокти од ковење шајки :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.