Наградно прашање: Зошто францускиот возач не се трга на амбулантното возило со сирени?

Зошто францускиот возач не се трга на амбулантното возило со сирени?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.